Tudnivalók

PÉNZTÁRGÉP AZ ÉLŐSKÖDŐK KEDVENC LAKÓHELYE

Sajnos pénztárgépünk nem csak műszaki okok miatt hibásodhat meg, gyakran élőhelyet biztosítanak a csótányok, ritkább esetben egerek számára. A csótányok a legapróbb réseken is beférkőznek és egész kolóniákat képesek rövid idő alatt létrehozni a pénztárgép belsejében. Sajnos azon kívül, hogy nem szeretjük a csótányokat, székletük és vizeletük megmarja az elektronikai paneleket és hosszabb távon a …

2018-02-23 12:17:43

MI A PÉNZTÁRGÉP ÚGYNEVEZETT AEE EGYSÉGE?

A pénztárgép úgynevezett AEE egysége, mint azt a rövidített neve is takarja Adóügyi Ellenőrző Egység, mely a pénztárgépen belül található, a pénztárgép szerves részét képezi.

MEGBÍZHATÓ ONLINE PÉNZTÁRGÉPET SZERETNE?

A mai jogszabályok előírják, hogy minden vállalkozásnak, amely terméket, vagy szolgáltatást értékesít, rendelkeznie kell a NAV által hitelesített online pénztárgéppel. A mi feladataink közé tartozik a pénztárgépek eladása, bérbe adása, szervizelése, beüzemelése, mérlegek, vonalkód olvasók, számlázó rendszerek, nyomtatók eladása, javítása, hitelesítése.

HOL HASZNÁLNAK ONLINE PÉNZTÁRGÉPET?

2014 óta a kereskedelemben és más szektorokban is kötelező lett az online pénztárgép használata.

MIK A PÉNZTÁROS NAPI TEENDŐI?

A pénztárosnak a napi teendők során számos műveletet végre kell hajtania a kasszanyitást követően. A munkanap elején be kell jelentkezni a pénztárgépbe. A nyitó készpénz összegét rögzíteni kell és el kell helyezni a kasszában. Ezután megkezdheti a napi munkát, amely számos további feladattal jár.

MIRE ÜGYELJEN A PÉNZTÁRGÉP ÜZEMBE HELYEZÉSÉNÉL?

A pénztárgépek kezelése viszonylag egyszerű, azonban nem árt átnézni a kezelési útmutatót a mindennapi használat előtt.